Kabels en meer!

Previous
Next

Bij Elproma kunt u terecht voor al uw kabel problemen, groot of klein wij lossen het op.

Bij Elproma heeft u de keuze uit een grote diversiteit aan diverse kabel oplossingen die vanuit onze  goed uitgeruste fabricage werkplaats in Driebergen worden geassembleerd gecoördineerd.

Wat kunt u van ons verwachten.

Bij ons kunt u natuurlijk terecht voor losse kabel op haspel als ook diverse aansluit materialen  maar wij maken vooral kabel assemblies op maat, indien mogelijk ongeacht aantal !

Voor ronde kabel assemblies, Flat Flex kabels, IDC kabel assemblies,  draad confecties,

kabels met aangegoten connectoren als ook kabels voorzien van elektronica modules bent u bij Elproma aan het juiste adres.

Uit kosten overweging kan er, indien de aantallen toereikend genoeg zijn, gekozen worden om de assemblies, bij onze partner ICCONNECTERS in China onder te brengen.

Afhankelijk van complexiteit en prijs zou dit al vanaf 500~1000 stuks mogelijk zijn.

Wel moet er dan rekening gehouden worden  met een levertijd van  circa 8 weken na goedkeuring tekening  en of vrijgave model.

Of het nu om MIL-style assemblies of om afgeschermde data communicatie kabels gaat  onze kabel assemblages hebben hun weg al naar diverse klanten gevonden.
Ze worden o.a. in koffiemachines toegepast om stuur elektronica met ventielen te koppelen. In de automobiel industrie, om een rit registratie module  met de OBD device te verbinden.

Als ook om computers met rand apparatuur te verbinden en nog vele andere toepassingen.

Als u op zoek bent naar een kabel oplossing, laat ons via volgend formulier weten wat u nodig heeft en wij maken een niet naast u neer te leggen aanbieding.