Over ons

Elproma begon op 4 april 1975 als exclusief distributeur voor C&K switches onder de voormalige naam C&K Components Benelux de C&K schakelaars in de Benelux te verkopen.

C&K is een welbekende naam in de elektronica industrie als fabrikant van mechanische miniatuur schakelaars die al vanaf 1960 worden gefabriceerd.

Nadat er steeds meer niet door C&K gefabriceerde producten aan het verkoopprogramma toegevoegd waren, is de handelsnaam in 1983 gewijzigd in Elproma B.V.

Tegenwoordig distribueert Elproma naast de C&K schakelaars een breed scala aan andere schakelaars en producten zoals connectoren, rfi-filters, LED’s, zoemers en kabelassemblages.

Tegen zeer gunstige condities kunnen ook printen worden geleverd die in China worden geproduceerd. Bovendien is Elproma ook exclusief distributeur van de NTP time servers en M2M interfaces die door Elproma SP.z.o.o in Polen worden ontwikkeld en gefabriceerd. Ook worden de door Elproma productie B.V. gefabriceerde Celestino koffiemachines door Elproma op de markt gebracht.

Voor automatische print assemblage beschikt Elproma productie B.V. over een golfsoldeermachine, surface mount pick&place machine en een convectie oven om mixed-proces boards aan klanten te kunnen aanbieden. Ook beschikt zij over diverse hand soldeerstations waarmee onderdelen aan kabel of op printen gesoldeerd kunnen worden.

Recentelijk is er een MOPAR laser markeermachine aangeschaft om graveerdiensten in diverse materialen te kunnen aanbieden.

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat alles voor u kan betekenen, zoek dan niet verder.

Bij Elproma kunt u terecht voor componenten en ontwikkeling tot kant en klaar ontwerp of product.